Transport GRATUIT la comenzi peste 250 LEI. Pentru informații suplimentare sunați la 0374 493 025.

6 idei ingenioase de utilizare a sacilor menajeri

6 idei ingenioase de utilizare a sacilor menajeri
Sunt sacii de gunoi meniți să fie folosiți doar pentru aruncarea deșeurilor?
Nu ar trebui să fie.


Aceștia pot fi folosiți și în alte scopuri. De exemplu, pot fi foarte utili atunci când doriți să protejați ceva de umezeală sau răcoare exagerată.
Haideți să vedem câteva metode de folosire a sacilor de gunoi ceva mai... neobișnuite.

Des folosiți în gospodării, sacii de gunoi din plastic sunt utilizați în preponderență pentru colectarea și depozitarea gunoiului. Totuși, veți rămâne surprins că dintr-un sac de dimensiuni mai mari puteți crea o pelerină de ploaie temporară, numai bună dacă v-a prins ploaia în drumul dinspre supermarket spre casă. Nostim sau nu, ajută. Și acesta nu este singurul mod ingenios prin care puteți folosi sacii.

6 idei ingenioase de utilizare a sacilor menajeri

Acasă, sunt numai buni să fie la îndemână, și de preferat în dimensiuni variate, multiple, fără să rămâneți cu stoc zero. Este mereu o idei bună să țineți sacii menajeri și în mașină sau poate în coșul de la bicicletă - pot să se dovedească a fi de mare ajutor, cine știe.

1. Pentru curățenia sezonieră, drept saci în care punem lucrurile, cu destinația finală beci, garaj, sau depozit. Astfel, sacii vor proteja lucrurile depozitate de umezeală sau răcoare exagerată. Sacii albaștrii cu șnur, la 60 de litri, sau poate cei negrii de 120 litri sunt perfecți pentru aceasta.

2. Ca saci cu vid - când faceți curat în dulapul pentru haine. Pur și simplu împachetați hainele în saci și scoateți aerul din interior cu un aspirator. Hainele din saci își vor reduce volumul, și tu vei obține mai mult spațiu în dulap, protejându-ți îmbrăcămintea de praf.

3. Ca acoperitoare - poți preveni ca praful să se acumuleze pe hainele tale. În acest fel, îți poți proteja paltoanele, costumele, rochițele rapid și ușor. Este perfect dacă folosești saci pe mărimea hainelor, astfel încât să încapă aproape la fix.

4. Pentru transport, mișcări de lucruri dintr-o parte în alta - pentru că este la îndemână și pentru că, dacă sacii sunt groși și rezistenți, pot înlocui cutiile de carton. De exemplu, poți folosi sacii să transporți haine, lenjerii de pat, sau prosoape.

5. În cazul unei schimbări considerabile și abrupte în temperatură, când trebuie să te asiguri că plantele de pe balcon nu vor suferii. Pur și simplu pune un sac pe flori, și ploaia rece sau înghețul nu ar trebui să le afecteze. Poți de asemenea folosi sacii să acoperi o vază cu flori și aceasta nu se va sparge atunci când temperaturile reci o vor lovi.

6. În timp ce vremea rece sau zăpada acaparează peisajul, sacii pot fi folosiți pentru a acoperii oglinzile mașinii și a le proteja de brumă sau gheață.

Suport clienti Luni-Vineri, în intervalul 09:00-16:00

0374493025 contact@practi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!